Toneelvereniging ODI

      

Na wekenlang boekjes lezen, zoeken naar de juiste spelers en regisseurs is Toneelvereniging ODI er weer in geslaagd om de rollen te verdelen over drie fantastische stukken. Tijdens een gezellige rolverdelingsavond was het weer spannend voor iedereen. Welke rol krijg ik dit jaar?...
ODI heeft in voor in het najaar gekozen voor de komedie "Help! ik krijg een kind" en in het voorjaar voor een tragikomedie "De momenten" waarbij veel valt te lachen. In het voorjaar zal ODI in samenwerken met toneelvereniging H.T.I.O.S. uit Noordwijk en naast De Schelft in Noordwijkerhout, ook twee keer optreden in de Muze in Noordwijk.

Het kinderstuk in januari is een spannend en grappig stuk voor de jonge jeugd genaamd "Oma's aan de macht" van de hand van ons lid Rob Maayen. In september brengt ODI ook weer haar jaarlijkse brochure uit, de ODIdon waarin meer informatie te vinden is over de te spelen stukken. Deze brochure is dan ook te downloaden via deze site.

ODI is ook te vinden op facebook: www.facebook.com/toneelverenigingodi. ODI zoek voor komend seizoen nog versterking binnen de grimeploeg en binnen de decorploeg. Heeft u interesse? Neem dan even  contact op.

rolverdeling odi