Toneelvereniging ODI

      

Magalles kruid flyer kleinBegin 2019 spelen wij voor kinderen en hun familie

'T MAGALLESKRUID

Prinses Romelia is ten einde raad. Haar moeder Koningin Galande wil het paleis waar zij wonen verkopen, omdat de stapel rekeningen haar boven het hoofd groeit.

Prinses Romelia bedenkt allerlei plannetjes om haar huis te behouden. Haar vader koning Morvik is meer geïnteresseerd in zijn pilletjes en poedertjes en tante Lamilla zit de hele tijd in haar puzzelboekjes. Als de eerste kopers Alrijkon XIII en haar assistente Exacta arriveren, heeft Prinses Romelia hen snel door: die zijn niet helemaal pluis. Wat er dan met de prinses gebeurt en wat deze tovenaars van plan zijn, verklappen we nog niet! Wie heeft het Magalleskruid eigenlijk? Wat is het Magalleskruid? Waarom is het Magalleskruid zo belangrijk? En belangrijker nog: zal het Magalleskruid ontdekt worden?

 

2019 01 MagallesKruid crew

ROLVERDELING

Gerda Prins-Nijssen
Trudy de Jong
Lia Meerkerk
Daniëlle de Jong
Annemieke Hoogenboom

Auteur: Anja van der Heijden
Regie: Bianca Zonneveld
Regieassistent: Peter van der Berg
Decor: o.l.v. David Peters
Grime: Grimegroep ODI
Licht & Geluid: Jasper Meeuwissen & Rob Burger

Zaterdag 18 januari en zondag 19 januari 2019 in De Schelft in Noordwijkerhout
Zondag 27 januari 2019 in De Duinpan in de Zilk
Start voorstelling: 14:00 uur
Zaal open: 13:30 uur
Duur voorstelling: 1.5 uur
Ticketprijs: 5 euro (vanaf december te reserveren op deze site of vanaf januari 2019 verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen)
Bent u of wordt u donateur-plus van ODI (15 euro p.j.) dan mag uw kind samen met u gratis naar de voorstelling en mag u als volwassenen gratis naar de voorstelling in het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019